Станете Telekom Cloud партнер

Доколку сакате да станете деловен партнер на Македонски Телеком, пополнете го образецот за пријава и назначете го типот на партнерство за кој сте заинтересирани. Ние ќе Ве контактираме во најкратко можно време.