CLOUD УСЛУГИ

вашите услуги, апликации
и бизнис податоци
достапни секаде и секогаш

Што се Cloud услуги?

Cloud услугите се безбедно, флексибилно и ефикасно решение за сите компании што претставуваат замена за скапата ИТ инфраструктура, потребна за непречена работа на вашиот бизнис, гарантирајќи целосна приватност и безбедност на вашите податоци.

ПРИДОБИВКИ

Зошто да ги изберете Cloud услугите на Телеком?

избор на решение во согласност со вашите потреби

без инвестиции за простор

без инвестиции во набавка на скапи апликации

плаќате онолку колку што користите

Висок квалитет на дата центарот

безбедност на податоците со најсовремени системи за заштита

автоматско креирање резервни копии

поддршка 24/7

ефикасна и брза имплементација на услугите

CLOUD
ТЕХНОЛОГИИ