За повеќе информации и/или за да закажете средба, одберете го начинот за контакт кој најмногу ви одговара:

Контакт центар 120
Работни денови 8 - 14 ч.

Испратете Е-пошта
biznis.kontakt@telekom.mk

Закажете состанок со нашите експерти за бизнис
Business corner