mWALLET

НОВ КАНАЛ ЗА НАПЛАТА
НА СМЕТКИ ОД КОРИСНИЦИ

ШТО Е mWallet?

mWallet е нов и ефективен канал за наплата на побарувањата од вашите корисници.

Тоа е мобилна апликација за брзо и безбедно плаќање сметки од најразлични даватели на услуги.

Придобивки

ЕДНОСТАВНА
ИНТЕГРАЦИЈА

mWallet системот e дизајниран за едноставна интеграција со издавачот на сметки преку Web Services. Добивате пристап до Back end за следење на уплатите направени од апликацијата.

СЕКОГАШ СО
ВАШИТЕ КЛИЕНТИ

mWallet ви нуди можност за испраќање пораки и информации на корисниците преку смартфон, уредот кој секогаш е со нив.

ЗАШТЕДА

Заштеда на трошоци за печатење и достава на сметки. Заштеда на време и пари за наплата. Зголемeна наплата.

СИГУРНО
И ДОСТАПНО

Безбедна наплата. 24/7достапно за сите корисници на смартфони.

КАРАКТЕРИСТИКИ

KAKO ДА ПОЧНАМ
ДА ГО КОРИСТАМ МWALLET?

За да го сакате да го користите mWallet како канал преку кој може да се платат сметките за услугите што ги нудите, потребно е да ги исполнувате овие два услови:

  • - Отворено сметка во Комерцијална Банка, а.д. Скопје (како банка процесор на плаќањата)
  • - Електронска (преку web service) евиденција на издавања и наплата на фактури/сметки

Контактирајте не на мwallet@telekom.mk доколку сте заинтересирани за деловна соработка и техничка интеграција.

КАКО ИЗГЛЕДА mWallet
ЗА КРАЈНИТЕ КОРИСНИЦИ

Преземете ја мWallet апликацијата од:

Упатство за користење на апликацијата Download pdf

Во соработка со: