Двојна заштита и постојано ажуриран софтвер

За безбедна работа на интернет

Заштитете се од злонамерни веб страници и малициозни напади кога работите на интернет со EMSISOFT anti malware софтверот.

Со Емсисофт добивате двојна заштита благодарение на двата скенера - EMSISOFT и Bit Defender кои постојано ги проверуваат сите преземени и/или изменети датотеки додека сурфате на интернет.

Дополнително, преку машинско учење и вештачка интелигенција EMSISOFT лесно учи, и постојано автоматски ги ажурира своите дефиниции, со цел што подобро да ги следи и навремено да ги открива и елиминира сите видови закани.

АНТИВИРУСНА ЗАШТИТА 6 МЕСЕЦИ БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛЕН НАДОМЕСТ

Не пропуштајте ја промоцијата и добијте 6 месеци бесплатно користење на услугата Emsisoft Anti-Malware која овозможува целосна локална и централизирана заштита на уредите поврзани со интернет од сите видови на интернет закани.

Компатибилен со
друга заштита

EMSISOFT anti malware може безбедно да се синхронизира со постоечки Firewall софтвери.

Контрола врз меморијата и
работата на вашиот компјутер

Со EMSISOFT можете да го регулирате користењето на RAM меморијата на вашиот компјутер и да ги оптимизирате неговите ресурси според вашите потреби.

Вашата заштита е мобилна

Мобилната help desk опција ви овозможува да го пренесете софтверот на друг уред и да "чистите" и уреди кои не се приклучени на интернет, а работат на оперативен систем Windows 7, 8 или 10 и Windows Server 2008 R2, 2012, 2016, 2019.

Лесно управувајте во CLOUD

Управувајте со EMSISOFT anti malware софтверот преку било кој уред на кој го користите, кога сакате и од каде сакате. Едноставно пристапете до Cloud конзолата за централизирана контрола преку вашиот компјутер, таблет, смартфон...

Пробајте го EMSISOFT!

Регистрирајте се за да добиете 30 дена антивирусна заштита со Емсиофт, без дополнителен надомест.