За мали и средни бизниси со големи амбиции

Со InOne.mk сè во едно, со еден потег

Ново целосно дигитално решение на Телеком, единствено од овој тип кај нас. Едноставно, брзо и лесно ви обезбедува комплетно нова, современа веб-страница за вашиот бизнис со е-продавница, за вашата прва онлајн продажба. Самите ќе креирате и управувате со маркетинг е-кампањите на вашата фирма и ќе ги промовирате вашите производи на социјалните мрежи. Добивате и многу други нови онлајн алатки за попродуктивно и поефикасно - Smart работење.

Е-бизнисот постојано расте!

Не дозволувајте да се намали тешко стекнатата предност пред конкуренцијата во реалниот бизнис!Преземете ја целосно контролата во свои раце за да ве забележат новите потенцијални клиенти од дигиталниот свет! Задржете го квалитетот на вашите производи и услуги и изложете ги во вашата нова е-продавница.

Така, ќе ја зголемите побарувачката за вашата понуда, а со тоа и вашата продажба. И сето тоа од едно место, со едноставно менаџирање на само една апликација на вашиот смартфон, таблет, лаптоп или десктоп компјутер.

Само со InOne.mk - вашиот бизнис едноставно и лесно, брзо станува подобар!

InOne.mk - Целосен онлајн мaркетинг, во еден пакет

Нов веб сајт

Нова онлајн продавница

Брзо и лесно онлајн рекламирање

Ефикасна промоција на социјални мрежи

Постојана, директна е-комуникација со клиентите

Сите контакти на увид

Вие контролирате сè

Сите функционалности обединети во единственото InOne.mk целосно дигитално системско решение на Телеком - ги управувате сами - преку неколку клика на вашиот смартфон, таблет, лаптоп или десктоп компјутер, заштедувајќи на трошоците за дизајн и имплементација на интернет рекламни кампањи.

Едноставно и ефикасно ја следите работата на вашата онлајн продавница и испораките, имате целосен преглед за вашето присуство на интернет, рекламирањето, комуникацијата со вашите постојани и потенцијални клиенти и грижата за нив, и на крајот, секако - врз резултатите.

Скроено според вашите потреби

Вие знаете што точно му е потребно на вашиот бизнис, а Телеком, како секогаш Ви го нуди најсоодвениот пакет на Smart дигитални услуги за развој на вашиот бизнис. За низок месечен трошок, вашата фирма веднаш добива нови онлајн можности: веб сајт, е-продавница, повеќе видови на интернет рекламирање, а со тоа и клучна предност пред конкуренцијата.

Start

Месечен надомест за 1 година 899 ден.

Месечен надомест за 2 години 799 ден.

Professional

Месечен надомест за 1 година 1.799 ден.

Месечен надомест за 2 години 1.699 ден.

Start
E-commerce

Месечен надомест за 1 година 1.499 ден.

Месечен надомест за 2 години 1.299 ден.

Professional
E-commerce

Месечен надомест за 1 година 2.399 ден.

Месечен надомест за 2 години 2.199 ден.

Прашања и одговори